Uw fiets in optimale staat

Fietsreparatie in Amsterdam op 5 locaties

Waar bent u naar opzoek?

Vakkundige reparatie van alle fietsen

Met alle fietsen is wel eens iets mis. Gelukkig beschikken wij over vakkundige monteurs die uw tweewieler zo snel mogelijk weer repareren. Alle fietsen kunnen we maken!
En dat alles doen we met een glimlach. Een snelle reparatie, altijd een gratis leenfiets én vriendelijke, gespecialiseerde medewerkers. 

Daarnaast werken wij alleen met onderdelen van A-kwaliteit, zodat u gegarandeerd nog lang plezier heeft van uw fiets. Zo biedt BVD Tweewielers u altijd een hoogwaardige reparatie met garantie. Indien bepaalde onderdelen niet voorradig zijn, hebben wij ze de volgende dag in huis.

vakkundig fiets laten repareren in amsterdam

Vaak dezelfde dag klaar! 

Bij BVD Tweewielers bieden wij u de beste service van Amsterdam. Hoe wij dat doen? U komt bij ons niet voor verrassingen te staan: onze monteurs laten u ter plekke de kosten van de reparatie weten. Daarnaast weten wij hoe belangrijk het is om in Amsterdam een fiets te hebben. Fietsen die u ’s ochtends brengt, zijn bij standaardreparaties dezelfde dag nog klaar. Indien nodig hebben wij bovendien een ruim aanbod leenfietsen. Zo blijft u mobiel terwijl wij uw fiets repareren.

Waarom kiezen voor BVD?

De voordelen van BVD Tweewielers

5 locaties in Amsterdam

Vind altijd een winkel in de buurt

Deskundig advies

Ervaar de beste service in de winkel

Groot assortiment van de beste merken

zoals Gazelle, Batavus, Cortina en BSP

Onze locaties

Fietsreparatie locaties in Amsterdam

Populaire producten